Over

ViaMens is opgericht in 2011.

Erik Versteeg heeft een solide academische bedrijfskundige achtergrond in general management. In zijn loopbaan heeft hij met DGA’s, investeerders én beursgenoteerde organisaties gewerkt. Meerdere hiervan behoren tot martkleiders in hun segment. In de samenwerkingen met deze organisaties heeft Erik zich ontwikkeld in algemeen management, leiderschap, change, organisatie verbetering, sales, customer experience, procesoptimalisatie en bestuur en toezicht.

Naast zijn werk voor ViaMens wordt Erik regelmatig betrokken als sparring partner voor directies, investeerders en ondernemers. Erik is tevens als speciaal adviseur verbonden aan verschillende organisaties.

Hij heeft zijn universitaire opleiding in de bedrijfskunde genoten aan Business Universiteit Nyenrode en heeft Economie & Management met specialisatie Facility Management gestudeerd aan de Haagse Hogeschool.

In zijn vrije tijd is Erik leraar Martial Arts bij de Eerste Judo en Jiu Jitsu School in Utrecht (EUJJS, sinds 1942). Met deze achtergrond slaat hij een brug tussen de aspecten uit deze Japanse verdedigingssporten en processen in het bedrijfsleven.

Graag vertelt hij u er meer over.