Over

ViaMens is opgericht en wordt geleid door Erik Versteeg.

Erik Versteeg heeft een solide academische bedrijfskundige achtergrond in general management. In zijn laatste functies heeft hij zich bij beursgenoteerde en marktleidende organisaties ontwikkeld in algemeen management, internationaal projectmanagement en projectuitvoering, contract management, internationale sales, customer care, procurement, supply chain management, productontwerp, costing, kwaliteitsmanagement, operational excellence, proces optimalisatie, ICT en HR. Zijn specialiteiten zijn programma & projectmanagement, leiderschap, strategie, waarde gebaseerde besluitvorming, verandermanagement, organisatorische effectiviteit en procesoptimalisatie.

Naast zijn werk voor ViaMens is wordt Versteeg regelmatig betrokken als sparring partner voor directies, management teams, investeerders en ondernemers. Versteeg is tevens als speciaal adviseur verbonden aan verschillende organisaties.

Hij heeft zijn universitaire opleiding in de bedrijfskunde genoten aan Business Universiteit Nyenrode en heeft Economie & Management met specialisatie Facility Management gestudeerd aan de Haagse Hogeschool.